Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 14 november 2010

LOURDES 16: BOEK PELGRIMAGE NAAR LOURDES


Dit boek Pelgrimage naar Lourdes is geschreven door Fred Thomas in opdracht van de Centrale Reiskas te Utrecht en aangeboden aan de deelnemers van de officiële K.A.B. Lourdes-bedevaarten. Het was de bedoeling om een ieder vertrouwd te maken met Lourdes, als voorbereiding op de grote reis erheen. Zelf was Fred Thomas aanvankelijk nogal sceptisch, maar door een ziekbed veranderde zijn beeld volkomen.
Het boekje is uitgegeven bij N.V. Uitgeverij De Lanteern uit Utrecht in 1952. Het wordt verlevendigd met enkele zwart-wit foto's. Achterin enkele lege pagina's om je dagboek in op te schrijven. Omslag door Arnold Pijpers z.g.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten