Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 5 november 2010

FRANKENSTEIN 42

McDonald's heeft in de loop van de afgelopen 30 jaar zo nu en dan best heel aardig speelgoed gehad bij de Happy Meal paketten, maar daar hoort deze variant van Frankenstein uit 1996 niet echt bij.














































Hij is verschenen in een serie van vier, maar de drie andere zijn - indien dat kan - nog lelijker. Datgene wat zijn muts voor moet stellen, moet het karakteristieke voorhoofd van Het Monster verbeelden, inklusief de pinnen in de nek (vreemde kombinatie!). Het lichaam is - denk ik - gemodelleerd naar een aardappel en geplaatst in een frietzakje met handen.

Vinden kinderen zoiets nou leuk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten