Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 27 november 2010

PIPO VILTDOOS

Een viltdoos van Pipo de Clown, hier duidelijk geportretteerd door Cor Witschge, die de clown de clown heeft gemaakt die de clown vandaag de dag nog is, in al zijn facetten.


De viltdoos bestaat uit een groene plaat van een of ander ruw materiaal, waarop je stukjes vilt kunt 'plakken'. Door middel van verschillende maten, vormen en kleuren te rangschikken, kun je een 'kunstwerk' maken, steeds anders, steeds verrassend.
De doos is uitgegeven door Introva (nr. 070442) en heeft geen jaarsvermelding. Er is kennelijk wel gemikt op een internationale markt, gezien de meertalige opschriften.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten