Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 27 februari 2011

EROTISCH ETIKET

Ik kocht deze week 400 (met name veel buitenlandse) bieretiketten om mijn - toch al enigszins grote - kollektie bieretiketten aan te vullen. Daar zat ook onderstaand etiket bij van Golden Girl Pils. Een redelijk internationaal biertje gezien de 6 variaties aanduidingen van wat er zich in de fles bevindt.
Ik heb geen idee uit welk land dit etiket komt en ook naar het jaartal is moeilijk gissen, doch waarschijnlijk tussen 1990 en 1992, omdat de houdbaarheidsdatum in die periode ligt.

4 opmerkingen:

  1. Is van brouwerij Zeus, Antwerpen.
    Er bestaan ook verschillende versies van het etiket, met verschillende foto's.
    Op het etiket hebben de dames een bikini aan, maar dat is eigenlijk een kraslaagje...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is van Brouwerij Isebaert in Woesten-Vleteren (B)

      Verwijderen
  2. Okee, en dat kraslaagje is door de eerste eigenaar op het etiket hierboven dus verwijderd? Op zoek dus naar de andere dames.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De golden girl in kwestie is de Deense Jeanette Severinsen.

    BeantwoordenVerwijderen