Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 11 februari 2011

FRANKENSTEIN 56: SIMPSONS PUZZEL

Een legpuzzel van de Simpsons uit 2001, waarop het Frankenstein-gebeuren wordt geparodieerd, met Homer als het monster, Lisa als de mad scientist en Bart als Igor. De perfekte rolverdeling.
De doos meet 23 x 33 cm, de gelegde puzzel van 500 stukjes meet 34 x 48 cm.
Het enige 'foutje' in deze tekening (of eigenlijk de inkleuring) zit bij Marge die de rol van bride voor haar rekening neemt. De drukker is vergeten de strook op haar haren wit te maken. Hieronder de door mij gekorrigeerde tekening en een foto van Elsa Lanchester als de bruid in de 1935 rolprent Bride of Frankenstein, welke model stond voor de puzzel.




De doos is een uitgave van Educa en draagt serienummer 11.256.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten