Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 15 juni 2013

ANIMATED BATMAN 32: SOUNDTRACK

De soundtrack (uitgebracht in 2008 door La-La-Land Records) die Shirley Walker (1945-2006) en anderen hebben geschreven voor Batman, the Animated series
Alleen het beginthema is van Danny Elfman, waarschijnlijk omdat de producenten hetzelfde geluid (lees: hetzelfde) wilden hebben als de Tim Burton film Batman uit 1989. Hieronder de beginleader van de serie met sterke muziek van Elfman. Ook de tekenstijl is prachtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten