Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 14 juni 2013

FRANKENSTEIN 112: HILDEBRANDT

Een schilderij van Greg & Tim Hildebrandt (1939) gemodelleerd naar Boris Karloff als Frankenstein en Elsa Lanchester als The Bride. Het schilderij meet 60x75cm en is redelijk onbetaalbaar. Voor mij blijft het daarom slechts bij een afdruk.
Ook de beide schetsen die vooraf zijn gegaan aan het schilderij hebben wel wat, al lijkt het Monster eerst wat op Lon Chaney Jr en daarna op akteur Glenn Strange.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten