Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 28 juni 2013

FRANKENSTEIN 113: ZORA STRIPPOCKET

Er zijn in de jaren 70 en 80 talrijke series uitgebracht met strips voor volwassenen, zoals Otlretomba, Terror en Wallenstein. Een daarvan was de reeks Zora, die zelfs is verschenen bij twee uitgevers: Nooit Gedacht (16 delen) en Schorpioen/Byblos (30 delen). Al die strips waren vertalingen uit het Italiaans, maar bij mijn weten is de hieronder staande omslag nooit in Nederland uitgebracht en dat zou best kunnen als je weet dat de serie in Italië door is gegaan tot nr.219!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten