Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 23 juni 2013

INSEKTENVANGER

Bij een overlast aan vliegende insekten zoals wespen, snijd ik een plastic limonadefles doormidden, plaats de bovenzijde omgekeerd in de onderkant en vul het enigszins met zoetigheid. De beesten kruipen wel IN de hals, maar kunnen de weg er UIT niet meer vinden. Op een goede dag ziet het zoete mengsel zwart van krioelende steekbeesten, die hun hebberigheid niet hebben kunnen bedwingen. Welnu, voor deze methode bestaat een 'apparaat'.
Het principe is hetzelfde, alleen vliegen de hinderlijke stekers er nu aan de onderzijde in en hoef je er geen 'dure' statiegeldflessen aan op te offeren. De diameter van de 'fles' is 17cm.
Een produktiejaar ontbreekt, evenals het bedrijf dat het heeft gemaakt. Naast een gebruiksaanwijzing in het Nederlands staat die tekst er ook op in het Duits en Frans.
Wat mij betreft mag de zomer zich doorzetten. Ik ben er klaar voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten