Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 24 juni 2013

CARMEN GRATIS PROMOTIE MINI LP

Eigenlijk onbegrijpelijk waarom dit is uitgegeven. Een flexidisc met acht korte muziekfragmenten van LP's uitgebracht op het platenlabel Carmen. Deze platen waren uitsluitend te koop bij Vroom & Dreesman. Voor de volledige catalogus van Carmen kun je sinds kort terecht op een nieuwe blog van HET Verzameloord, waarop (bijna) alle hoezen van dit label in kleur  te bewonderen zijn. Je kunt er natuurlijk altijd nog heen surfen via de rechtstreekse link in de groene balk rechts onder 'zusterblogs'.


Voor de volledigheid hierbij ook het geluid van deze mini LP.
 Waarschuwing: de hoezen op bovengenoemde blog zijn bijzonderder dan het geluid

kant 1


kant 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten