Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 10 juni 2013

KUIFJE REVISITED

Eind mei reageerde Jan Koolen op een oproep van HET Verzameloord van februari 2011 om meer informatie omtrent een zakje waarin Kuifje poppetjes en stickers zaten. Klik hier voor het originele bericht. Jan stuurde mij deze afbeelding van de poppetjes.


Ook maakte hij mij attent op een website gewijd aan Monty. Op deze stek stonden enkele poppetjes in close up (ook geleverd door Jan Koolen), die ik hierbij afbeeld.


De poppetjes zijn gemaakt door de Italiaanse fabrikant TITO, waarvan op elk poppetje een merk is te zien.Tot slot stond op deze webstek ook de voor- en achterkant van het verzamelalbum voor de stickers en een voorbeeldpagina.
Bedankt Jan, voor het delen van deze informatie. Voor de Montyliefhebbers, Neem eens een kijkje, want er is nog veeeel meer te zien. Klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten