Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 3 juni 2013

LUCKY SHOOTER GAME

Vandaag het best vreemd uitgegeven spel Lucky Shooter Game, 'een western avontuur in een spectaculaire omgeving'. De doos (30x30cm) is eigenlijk meer een spel-display dan een doos, aangezien hij voor de helft open is. Je kunt de onderdelen dus zien, zonder de doos te openen.
Op de onderkant/achterzijde staat een korte beschrijving van het spel.
Om te spelen moet de doos worden uitgepakt. De pionnen worden gevormd door (plastic) kogels.
Het spelbord is een metalen dienblad.
En er zijn twee glaasjes toegevoegd, die tijdens het spel moeten worden geleegd. Dit hoeft (uiteraard) niet noodzakelijkerwijs te geschieden met alkohol.

Tot slot zit er ook een uitgebreide handleiding bij, in de ronde vorm en formaat van het spelbord/dienblad.
Het spel is een produktie van Miko BV. Er wordt nergens een jaartal vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten