Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 2 juni 2013

LOURDES 54: THERMOMETER

Lourdes artefacten tref je los aan of in combinatie met iets nuttigs zoals een zandloper of een thermometer. Eerder publiceerde ik al een grot in een klomp met zo'n temperatuuraflezer. Vandaag een relatief eenvoudig object.

De hoogte is 27 cm, op z'n breedst 12cm. De standaard voorstelling bevindt zich achter gebold glas. De vormgeving van het geheel is erg oubollig en gedateerd. Geen jaartal of fabrikant bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten