Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 29 juni 2013

FLINTSTONES 1: BOOGIE DRINK FLESJES

The Flintstones is een van de meest bekende en populaire tekenfilmseries ooit gemaakt. De avonturen die Fred & Wilma en Barney & Betty beleven in het stenen tijdperk heeft iedereen wel eens gezien, maar wie dacht dat dat iets uit vervlogen jaren is, heeft het mis. De karakters die William Hanna en Joe Barbera ooit hebben bedacht leven nog steeds. De komende zaterdagen hedendaagse items van de Flintstones op HET Verzameloord, te beginnen met drie flesjes Boogie Drink Drie non-alkoholische drankjes in drie 70ml flesjes.
De drie flesjes zijn verpakt in een karton, waarop een vrolijke tekening van Fred Flintstone en de kinderen Pebbles en BamBam.
Deze flesjes zijn er ook in cola-smaak. Daar geen Fred die de flesjes aanprijst, maar Barney.
De flesjes zelf hebben om de dop een soort van verzegelingsetiket, dat wordt verbroken als je het flesje openmaakt.
Tot slot nog even de display waarin ze in de winkel worden aangeboden.
De houdbaarheidsdatum is januari 2014 en het is gemaakt door Gunz in Oostenrijk.

2 opmerkingen:

  1. Waar kun je de flesjes kopen??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verzameloord-Gastheer20 mei 2014 om 23:49

    Hoi Anoniem, stel mij deze vraag nogmaals via bovenstaand emailadres (in de koptekst van deze site) en ik geef antwoord op je vraag.

    BeantwoordenVerwijderen