Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 1 juni 2013

ANIMATED BATMAN 30: FLY BALL

De serie van de Animated Batman heeft ook Frankrijk bereikt getuige dit stukje speelgoed zonder datum. Dus wanneer Frankrijk is geraakt is niet bekend.
Deze doos (15x23x6,5cm) bevat behalve de woorden 'fly ball' geen Engelse tekst

De inhoud ervan zijn de twee helften van een bol en een daaraan vastzittend doek.
De doek prop je wat op en stop je in de twee bolhelften, die je aan elkaar drukt. Vervolgens gooi je het geheel (volgens de aanwijzingen op de doos) zo hoog als je kunt de lucht in. Daar moet de bol dan opengaan en als een parachute terug naar de aarde zweven.

Het is een produkt van Joucéo SAS uit Toulouse in Frankrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten