Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 22 juni 2013

ANIMATED BATMAN 33: POG

Vandaag al weer het laatste item van de Animated Batman series, ditmaal naar aanleiding van de originele reeks Batman: The Animated Series, ook wel geheten The Adventures of Batman & Robin (1992-1995). Het is een spel met de naam POG (1995).
Deze doos (17x22,5cm) bevat een koker (8,5cm hoog, diameter: 4,5cm) waarin je de gespaarde kaartjes (vergelijkbaar met een flippo) kunt bewaren. De dikkere flippo heet een 'kini'.
Ook zit er een kaartje in met daarop de spelregels en een overzicht van alle 64 POG kaartjes die er zijn. Deze lijst staat ook op de achterzijde van de verpakking.
Het spel is een uitgave van Waddington.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten