Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 19 november 2013

BLOKPUZZEL MICKEY MOUSE E.A.

Deze afbeelding van Mickey Mouse en zijn trouwe hond Pluto is terug te vinden op een houten koffertje (18x14cm) met rood handvat.

In dit koffertje bevinden zich 12 kubussen (4x4x4cm), waarmee 6 verschillende, sfeervolle puzzels te leggen zijn niet alleen met Mickey Mouse, maar ook met Donald Duck, Katrien, Kwik, kwek & Kwak, Dagobert en zelfs met Dombo het vliegende olifantje en de Grote Boze Wolf met zijn 3 biggen.

Het is gemaakt in West-Duitsland, maar er wordt nergens een pro-duktiejaar vermeld, alsook geen bedrijf dat er verantwoordelijk voor is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten