Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 3 november 2013

OPEN & BLOOT

In 1974 zond de VARA televisie een serie uit over seksuele voorlichting met de titel Open & Bloot. Daar is dit boek van verschenen.
Een 110-pagina's tellend boekwerk (25x20cm), waarin aan de hand van teksten door Jan van Liehout en C.Th. van Schaik seksuele vraagstukken en problemen worden behandeld. De stripmatige illustraties zijn gemaakt door Hans de Cocq. Op de achterzijde van het boek wat info over de TV uitzendingen.
Het boek is een uitgave van Wetenschappelijk Uitgeverij in Amsterdam uit 1974. Voor degene die het niet meer weet of voor degene die het nooit heeft gezien hieronder de leader van Open & Bloot.
(dubbelklik op het filmpje voor het hele beeld)

2 opmerkingen:

  1. Lettertype doet sterk denken aan het naakt-abc van Anton Beeke uit 1969.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verzameloord-Gastheer3 november 2013 om 22:55

    Oja, ken ik niet

    BeantwoordenVerwijderen