Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 25 november 2013

MR BEAN 1: STRIPMAGAZINE

Mr.Bean is het bekendste karakter van akteur Rowan Atkinson (1955). Met weinig woorden de meest komische sitiaties de baas worden. Erg grappig. Tussen 1990 en 1995 zijn er 18 afleveringen gemaakt. In 2002 is er van Mr. Bean een 26-delige animatieserie verschenen.
Een animatieserie leent zich over het algemeen beter voor het uitbrengen van merchandise dan live-action en dat is hier ook het geval. Zo is er in 2011-2012 een 8-delig tijdschrift verschenen: Mr. Bean Stripmagazine, vol met korte stripverhalen en geschreven grappen. Zo nu en dan met een foto van de real Mr. Bean.
Het is een uitgave van Big Balloon BV in Heemstede, vertaald uit het Engels door Piet Zeeman. Oorspronkelijk is het op de markt gebracht door Tiger Aspects.

1 opmerking:

  1. Hoe kan ik deze serie kopen, mijn zoon is gek op mister bean

    BeantwoordenVerwijderen