Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 17 november 2013

PARDON!

De vier uitgaves van PARDON!, met als ondertitel: Oh! Pardon! Dit blad is alleen voor mannen.Het blad (als het zo genoemd mag worden) meet slechts 10,5x15,5cm en bevat 126 pagina's. Op elke pagina staat één getekende erotisch bedoelde grap, die stuk voor stuk de tand des tijds niet hebben doorstaan. De vraag blijft daarbij staan of ze ten tijde van uitbreng wel leuk werden gevonden.
De boekjes zijn uitgegeven door uitgever en distributeur Aquarius in Bussum. Geen jaartal. Elk boekje kostte in die tijd 1,50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten