Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 12 november 2013

DISNEY DINSDAG: SPELLENPARADE (1996)Mickey for Kids Spellenparade is een uitgebreid spel - wat je kunt verwachten van MB - met heel veel onderdelen en 'boordevol aktie, spanning en plezier'. Eigenlijk zijn het 14 spellen op een spelbord, waarbij je zoveel mogelijk punten moet verzamelen: schaatsspel, roulette, letterspel, golf, basketbal, kegelen en enkele andere spelletjes. Het grote spelbord meet 63x50cm.

Alles bij elkaar heel veel onderdelen om op het spelbord te plaatsen

Hieronder een impressie van de verschillende spelonderdelen.

Tot slot de handleiding. Een vier pagina;s tellend 'boekje' met op de voorkant een opsomming van alle onderdelen waaruit blijkt dat mijn spel helaas niet compleet is


Het spel is een uitgave van MB uit 1996, in Nederland gedistribueerd door Hasbro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten