Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 16 november 2013

MEGA MINDY 7: KWARTET

Van elk onderwerp dat je kunt bedenken is is bijna wel een kwartet uitgebracht, zo ook van de TV-serie Mega Mindy.
Het doosje meet 9x13cm en bevat 36 speelkaarten, dus 9 kwartetten. Op de achterzijde staan de spelregels. Dit voor de nieuwkomers.
En dan dus de 9 kwartetten. Daarbij zijn twee dingen opvallend en die zitten hem in de vormgeving van de kaartjes. Ten eerste hebben de onderdelen van de kwartetten (volgens de beschrijving) geen eigen naam en moet je ze vragen door een kleur te noemen en het cijfer van de gewenste kaart, maar de series blijken wél elk een eigen naam te hebben en dat is ook heel logisch.
Ten tweede: Als je een kwartet kompleet hebt vormen de vier teke-ningen naast elkaar één geheel. Dat is leuk gedaan, al zeg ik het zelf.
Het is een uitgave van Studio 100 uit 2008.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten