Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 22 januari 2012

3 LOVE GAMES VOOR 18+

Drie liefdesspelletjes in één doos (12x18cm): Strip Poker, Funny Love Kaarten en French Kiss Dobbelsteen. Dit laatste spel is tevens de naam van de zachtrubberen teerling die in de doos zit. Er staan 6 plekjes op waar je gekust moet worden door je tegenspeler: puntje van de tong, lippen, neus, oorlelletje, eigen keuze of handpalm. Gooien en je weet het. Wat levert dat een lol op!




Op de voorzijde van de doos staat vermeld dat het hier gaat om 3 Love Games, uitsluitend voor 18+, maar op de onderkant staat vermeld dat het spel niet geschikt is voor kinderen onde de drie jaar. Hoe zit het dan met eventuele spelers tussen 3 en 18 jaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten