Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 8 januari 2012

HET GROTE LIEFDES SPEL

Het is weer tijd voor een erotisch spel: Het grote liefdes spel uit 2001. Dat 'grote' slaat beslist niet op de doos. Deze meet namelijk slechts 12x12cm.


Datzelfde geldt voor het speelbord. In grotere dozen vaak nog één- of tweemaal uitvouwbaar. Hier slechts 11cm in het vierkant.



De onderkant van de doos, waarop wat gegevens over het spel zijn te vinden, maar ook over de producent: Identity Games International in Rotterdam.

De inhoud van de doos: Fiches, vragenkaarten, dobbelsteen en . . .

. . . de spelregels.

Het spel is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf 16 jaar, dus de buren kunnen worden geïnviteerd om mee te doen. De speelduur is ongeveer 25 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten