Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 21 januari 2012

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 20: POPPEN

Vier forse poppen van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Ze zijn allemaal ongeveer 30 cm hoog, maar afkomstig uit 3 verschillende series. Ervan uitgaande dat elke serie de 4 verschillende Turtles bevat (Michelangelo, Donatello, Raphaël en Leonardo), bestaan er dus minstens 12 van deze poppen.
De eerste twee zijn uit 1989 en gemaakt in China in opdracht van Playmates Toys.
De produktiegegevens hebben ook betrekking op de andere twee poppen, alleen is de derde gemaakt in 2002 en de vierde in 2004.

Voor alle vier geldt dat de armen, benen en hoofd te draaien zijn, zodat ze zowel kunnen zitten als staan.

2 opmerkingen:

  1. Wat voor een bedrag wil je voor een turtle hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi wat zijn die poppen nog waard?
    ik zoek die poppen namelijk.
    groette paul

    BeantwoordenVerwijderen