Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 5 januari 2012

PINK PANTHER COCKTAIL PARTY 0/50

Een doosje van 9,5x14,5cm, met erin 50 kaarten. Op elke kaart staat een cocktail gebaseerd en/of geïnspireerd op de Pink Panther, Inspekteur Clouseau, hoofdinspekteur Dreyfus, The Phamtom, kolonel Sharkey en Simone.


De tekenaar van de kaarten is Shag, die naar aanleiding van 40 jaar Pink Panther (in 2005) speciaal voor dit projekt een serie tekeningen heeft gemaakt. Adam Rocke is de bedenker van de mix-drankjes. Surrey Books is de uitgever.

Elke week zal HET Verzameloord op donderdagmiddag (om 17.00u) één van de cocktails plaatsen. Zo kan elke week het weekend op de juiste manier beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten