Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 30 januari 2012

BIOTEX FILMPJE

Een bezoeker van HET Verzameloord maakte mij erop attent dat op Youtube een reklame-filmpje te zien is met een aankondiging van een Biotex wedstrijd. Dat wil ik jullie niet onthouden.Vermoedelijk zijn er echter twee wedstijden geweest, aangezien de advertentie (eerder hier te zien) stamt uit 1976 en dit filmpje afkomstig is uit een reklameblok van oktober 1978. De bijbehorende puzzel (die staat hier gepubliceerd) hoort dus vermeodelijk bij de tweede wedstrijd uit 1978, aangezien de zingende draken nogal overeenkomsten vertonen.


In beide gevallen wordt er gsproken over een wedstrijdkrant. Heeft iemand daar nog een exemplaar van?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten