Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 4 januari 2012

VRIENDEN VOOR HET LEVEN

Vrienden voor het leven was een Nederlandse televisieserie die van 1991 tot en met 1995 door RTL 4 werd uitgezonden. In 2008 werd de serie herhaald op Comedy Central Family. Vrienden voor het leven is gebaseerd op de Britse tv-serie The Two of us. De serie werd geproduceerd door Joop van den Ende TV-Producties. Het draait om de gebeurtenissen van het samenwonende stel Eddie Veenstra (Peter Lusse) en Ellen van den Berg (Mary-Lou van Steenis) met hun familie en kennissenkring.

Het titellied werd gezongen door Danny de Munk. De (verlengde) singelversie haalde een 18e plaats in de top 40. Uitgebracht op Indisc DIS 8294 in 1991.

Ik kon het beeld van de beginleader niet vinden, dus hierbij alleen het geluid.


Volgende week woensdag in de reeks singels van Nederlandse TV-series: Wedden dat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten