Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 31 januari 2012

101 DALMATIANS 6: PANINI VERZAMELALBUM

Dit Panini verzamelalbum (23x27cm), met 225 zelfklevende plaatjes van 101 Dalmatiërs, verdeeld over 30 pagina's, is vermoedelijk uitgekomen ten tijden dat Disney al zijn films voor het eerst op video uitbracht, dus ergens eind jaren 80. Er wordt helaas geen jaartal vermeld.
Dit is de Nederlands/Belgische editie, gedrukt in Italë.


Gezien de zakjes waar de plaatjes in hebben gezeten, bestaat er (naast de Nederlandse) ook versie van dit boek in het Duits, Frans, Spaans, Engels en uiteraard in het Italiaans.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten