Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 25 januari 2012

DE WOEFS EN DE LAMAARS

Een TV-serie voor kinderen, die slechts 3 maanden te zien is geweest met een totaal van 106 afleveringen van elk 5 minuten (NOS, oktober 1970 - januari 1971). Het was bedoeld als opvolger van De Fabeltjeskrant, maar de karakters die Leen Valkenier deze keer had bedacht sloegen niet echt aan.
Evenals bij De Fabeltjeskrant werden ook nu de stemmen van de meeste dieren verzorgd door Frans van Dusschoten, Elsje Scherjon en Ger Smit, duidelijk terug te horen op de enige singel die van deze serie is verschenen, geschreven door Leen Valkenier en Ruud Bos.
Volgende week woensdag in de reeks singels van Nederlandse TV-series: De Wonderlijke Avonturen van Herman van Veen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten