Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 30 januari 2012

KUIFJE KAARTSPEL

Een kaartspel van Kuifje uit 2009, op de markt gebracht door Editions Atlas en Editions Moulinsart. Dit stok heeft als onderwerp: Auto's (Tintin et les voitures).

Het doosje (en daarmee ook de kaarten) heeft een formaat van 6x9cm en is onderdeel van een serie Kuifje kaartspelen, bij mijn weten alleen uitgekomen in het Frans. Ik weet niet hoeveel verschillende er bestaan, doch in elk geval is er nog La famille de Tintin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten