Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 31 mei 2013

FRANKENSTEIN 111: LOUISE FREVERT

Vandaag is het de 60ste geboortedag van Louise Frevert (Frederiksberg, 31 mei 1953) voormalig lid van het Deense parlement. Ze werd als lid verkozen voor de Deense Volkspartij in de verkiezingen 2001 en herkozen in 2005. Ze verliet de partij in 2007. Ze is ook voormalig lid van de Conservatieve Volkspartij.
Alvorens aktief in de politiek was zij een professionele buikdanseres en in de jaren 70 werkzaam voor de Iraanse sjah Mohammad Reza Pahlavi. Ze trad ook op als achtergronddanseres van Debbie Cameron op het Eurovisie Songfestival 1981.
Daarnaast was ze in het midden van de jaren 70 ook een actrice en had ze kleine (blote) rollen in verschillende beruchte Deense seksfilms. Ook was ze in die tijd te zien in verschillende korte pornofilms van Color Climax. Louise Frevert is openlijk lesbisch en heeft een geregistreerd partnerschap met een andere vrouw. Van harte gefeliciteerd en bij deze een vreemde foto van Louise met het Monster van Frankenstein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten