Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 28 oktober 2016

MADAGASCAR MAGNETEN

Als een - met name jeugd - film populaire is komt er allerlei merchandise in de winkels en springen ook supermarktketens in op het sukses. Zo ook met de film Madagascar - films, In dit geval Madagascar: Escape 2 Africa uit 2008.
Het vrijwel helemaal van metaal gemaakte verzamelalbum meet 13,5x19cm en bevat korte 'bio'tjes' van alle hoofdrolspelers....
... en als je het helemaal openklapt (56x19cm) is er ruimte voor 12 magneetjes (elk 4x6cm en enigszins in 3-D uitgevoerd), die een doorlopend geheel met de achtergrond vormen.
Het is een eksklusieve uitgave geweest van Super de Boer in 2008.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten