Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 13 oktober 2016

VERJAARDAG: EIGENLIJK NIEMAND

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
EIGENLIJK NIEMAND
toch wil ik enkele namen noemen
Yves Montand (Franse zanger en akteur, 1921-1991), Margaret Thatcher (Engelse politika, 1925-2013), Nana Mouskouri (Griekse zangeres, 1934), Paul Simon (Amerikaanse singer-songwriter, 1941, ooit onderdeel van het duo Simon & Garfunkel) en Bram Vermeulen (Nederlandse zanger en cabaretier, 1946-2004, ooit onderdeel van Neerlands Hoop, samen met Freek de Jonge)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten