Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 24 oktober 2016

VERJAARDAG: MAARTEN VAN ROSSEM en MERHO

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
MAARTEN VAN ROSSEM
(Nederlandse historikus en TV persoonlijkheid, 1943)

en
MERHO
(Belgische (strip)tekenaar,  1948)
Merho is het pseudoniem van Robert Merhottein en hij is vooral bekend vanwege zijn stripreeks Kiekeboe.

verder vandaag
Bob Kane (Amerikaanse tekenaar, 191501998, bedenker van o.a. Batman), Tom Manders (Nederlandse schrijver en akteur, 1921-1872, vooral bekend vanwege zijn rol als Dorus), Big Bopper (Amerikaanse rocker, 1930-1959), Barry Ryan (Engelse zanger, 1948, voornamelijk bekend vanwege zijn hit Eloise), Maarten Spanjer (Nederlandse akteur, schrijver en presentator, 1952) en Catherine Keyl (Nederlandse presentatrice, 1946)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten