Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 29 oktober 2016

VERJAARDAG: FEITELIJK NIEMAND

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
FEITELIJK NIEMAND
al wil ik toch even melding maken van de volgende personen
Pim Jacobs (Nederlandse jazzpianist en presentator, 1934-1996), Ruud van Hemert (Nederkandse regisseur, 1938-2012, bekend ban o.a. de film Schatjes) en Robbie van Leeuwen (Nederlandse popmuzikant, 1944, bekend van de formatie Shocking Blue)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten