Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 27 oktober 2016

VERJAARDAG: MICHEL GALABRU

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
MICHEL GALABRU
(Franse akteur, 1922-2016)
Hoewel hij sinds 1949 tot aan zijn dood heeft meegewerkt aan 385 films voor zowel TV als bioskoop, zullen velen hem slechts herinneren als de chef van Louis de Funes in de reeks Gendarme-films.

verder vandaag
Peerke Donders (Nederlands zaligverklaarde pater. 1809-1887), Herman Kuiphof (Nederlandse sportverslaggever, 1919-2008), Roy Lichtenstein (Amerikaanse popartkunstenaar, 1923-1997) en John Cleese (Engelse akteur en schrijver, 1939)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten