Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 19 oktober 2016

VERJAARDAG: TREY PARKER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
TREY PARKER
(Amerikaans animatiefilmmaker, scenarioschrijver, filmregisseur, producent, akteur en komponist, 1969)
Trey Parker is, samen met zijn kompagnon Matt Stone, vooral bekend als een van de bedenkers van de animatieserie South Park, maar ook van de bijzonder knap gemaakte poppenfilm voor volwassenen Team America: World Police uit 2004

verder vandaag
Auguste Lumière (Franse filmpionier, 1862-1954) en Peter Tosh (Jamaicaanse reggae-muzikant, 1944-1987, o.a. bekend van The Wailers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten