Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 20 oktober 2016

VERJAARDAG: BELA LUGOSI

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
BELA LUGOSI
(Amerikaanse akteur van Hongaarse afkomst, 1882-1956)
Bela Lugosi heeft in veel horrorfilms meegespeeld, waarvan behoorlijk wat samen met Boris Karloff, maar de film die hem naam heeft gegeven is uiteraard Dracula uit 1931.
verder vandaag
Marnix Gijsen (Belgische schrijver, 1899-1984, bekend van o.a. het boek De Kat in de boom), Tom Petty (Amerikaanse muzikant en zanger, 1950) en Robert ten Brink (Nederlandse presentator, 1955)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten