Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 10 oktober 2016

VERJAARDAG: ED WOOD

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
ED WOOD
(Amerikaanse regisseur en akteur, 1924-1978)
Ed Wood gaat in het algemeen door als de slechtste regisseur aller tijden en ook dat geeft een bepaalde roem, bekend en zeker cult status.
Een van zijn meest memorabele films is Plan 9 from Outer Space uit 1959.
en verder
Rie Cramer (Nederlandse tekenares en schrijfster, 1887-1977), Han van Meegeren (Nederlandse schilder en meester vervalser, 1889-1947)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten