Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 16 oktober 2016

VERJAARDAG: SUZANNE SOMERS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
SUZANNE SOMERS
(Amerikaanse actrice, model en schrijfster, 1946)

1n de jaren 80 is ze enkele malen in Playboy verschenen.

verder vandaag
Keizer Tiberius (Romeins staatsman, 42 v.Chr - 37), Bert Kaempfer (Duitse komponist en orkestleider, 1923-1980), Angela Lansbury (Amerikaanse actrice, 1925, o.a. bekend van de TV-serie Murder she wrote), Nico (Duitse actrice, model en zangeres, 1938-1988, bekend van o.a. haar bijdrage aan de formatie The Velvet Underground), Rifka Lodeizen (Nederlandse actrice, 1972) en Ali B. (Nederlandse rapper en TV presentator, 1981)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten