Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 22 oktober 2016

VERJAARDAG: TON LENSINK

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
TON LENSINK
(Nederlandse akteur, 1922-1997)
Ondanks het feit dat hij best wel aan een paar bekende films (Wat zien ik en Naakt over de schutting) en series (Morgen gebeurt het en Floris) heeft meegewerkt, is hij toch vooral bekend als tovenaar Ti-Ta in de TV-serie Ti-Ta Tovenaar (1972).

verder vandaag
Joan Fontaine (Amerikaanse actrice, 1917-2013, zie HIER voor haar in memoriam), Derek Jacobi (Engelse akteur, 1938, vooral bekend als Claudius in de TV-serie I, Claudius. Zie HIER), Annette Funicello (Amerikaanse actrice, zie HIER), Catherine Deneuve (Franse actrice en zangeres, 1953), Jan de Bont (Nederlands kameraman, 1943), Robert Long (Nederlandse zanger en schrijver, 1953-2006) en Jeff Goldblum (Amerikaanse akteur, 1952).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten