Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 5 oktober 2016

VERJAARDAG: LAURA GEMSER

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
LAURA GEMSER
(Nederlandse actrice, 1950)
Laura is eigenlijk opgeleid als modeontwerpster, maar na haar verhuizing naar Italië is ze in de modellenwereld terecht gekomen en vandaar in de film.
In 1975 speelde ze een klein rolletje in de film Emmanuelle 2 naast Sylvia Kristel. Datzelfde jaar speelt ze de rol van Emmanuelle zelf in de rolprent Black Emanuelle (eigenlijk Emanuelle Nera)
Ze zal de rol van zwarte Emanuelle daarna nog zeven maal vertolken, de laatste keer in onderstaande produktie uit 1982.

en verder
Donald Pleasance (Amerikaanse akteur, 1919-1995), André Kuipers (Nederlandse astronaut, 1958), Steve Miller (Amerikaanse zanger en gitarist, 1943, o.a. bekend van de hit Fly like an eagle)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten