Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 25 oktober 2016

VERJAARDAG: PABLO PICASSO en LEO G.CARROLL

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
PABLO PICASSO
(Spaanse kunstschilder, 1881-1973)
en
LEO G.CARROLL


(Amerikaanse akteur, 1886-1972)
Hij heeft sinds 1934 aan meer dan 70 films meegewerkt. Op latere leeftijd heeft hij ook wat TV werk gedaan, waaronder de TV-series Girl from U.N.C.L.E. en Man from U.N.C.L.E.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten