Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 6 oktober 2016

VERJAARDAG: BRITT EKLAND

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
BRITT EKLAND
(Zweedse actrice, 1942)
Britt heet eigenlijk Eklund, maar veranderde die naam naar Ekland, toen ze naar Engeland verhuisde. Ze werd vooral beroemd door haar huwelijk met Peter Sellers in 1964 (gescheiden in 1968) en haar relatie met Rod Steward. Haar bekendste films zijn The Wicker Man, Get Carter en The Man with the Golden Gun.

en verder
Le Corbusier (Franse architekt, 1887-1965), Hans Kesting (Nederlandse akteur, 1960), Han Peekel (Nederlandse presentator, 1947, vooral bekend van het TV programma over strips Wordt vervolgd), Carole Lombard (Amerikaanse actrice, 1908-1942)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten