Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 27 december 2016

DISNEY DINSDAG: MIJN GOUDEN KALENDER BOEKJE

Het ziet eruit als een normaal boekje uit de reeks Gouden Boekjes (17x20,5cm), getiteld Mijn Gouden Kalender Boekje voor al je verjaardagen. maar dat blijkt niet zo te zijn. Het is wat het zegt, een kalender boekje.
Ook de achterzijde zou je gemakkelijk op een verkeerd spoor kunnen zetten.
Er is evengoed nog wat te lezen en te leren in dit boekje. Op de laatste pagina wordt uitgelegd waar de namen van de maanden en de dagen vandaan komen. Best leerzaam.

HET Verzameloord zal het komende jaar op elke eerste dag van de maand een pagina publiceren van deze verjaardagskalender, die is uitgebracht door uitgeverij Rubinstein in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten