Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 10 december 2016

VERJAARDAG: RIEN VAN NUNEN e.a.

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
RIEN VAN NUNEN
(Nederlandse akteur, 1912-1975)
Hij is vooral bekend geworden als de vader van Piet Römer in de TV-serie Stiefbeen en Zoon (1963-1966) en als de eerste burgemeester in de TV-serie Swiebertje (1962-1970).


DAN BLOCKER
(Amerikaanseakteur, 1928-1972)
Dan Blocker heeft meegewerkt aan zo'n beetje alle belangrijke western-series die uit Amerika zijn gekomen, maar het bekendste is hij geworden door de reeks van Bonanza, waarin hij 13 jaar lang de rol van zoon Hoss op zich heeft genomen (1959-1972).

De serie is gestopt na zijn onverwacht overlijden.

en
LEONTINE RUITERS
(Nederlandse presentatrice en actrice, 1967)
Ze heeft haar bekendheid voornamelijk te danken aan het spelprogramma Rad van Fortuin, waar ze 8 jaar aan heeft meegewerkt in een totaal van 1000 afleveringen. Tegenwoordig is ze getrouwd met Marco Borsato en daarom noemt ze zich Leontine Borsato.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten