Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 22 december 2016

VERJAARDAG: VANESSA PARADIS

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
VANESSA PARADIS
(Franse actrice en zangeres, 1972)

verder vandaag
Oscar Carré (Deens/Nederlandse circusdirekteur, 1846-1911, bouwer van Circus Carré in Amsterdam), Eli Asser (Nederlandse schrijver, 1922), Theo Diepenbrock (Nederlandse zanger, 1932, bekend van de hit Met gesloten ogen uit 1968), Maurice Gibb (Australische zanger, 1949-2003, één van de leden van de BeeGees) en Robun Gibb (Australische zanger, 1949-2012, één van de leden van de BeeGees)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten