Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 28 december 2016

VERJAARDAG: STAN LEE

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
STAN LEE
(Amerikaanse (strip)tekenaar, 1922)
Hij is vooral bekend geworden als bedenker van superhelden en hun vijanden bij Marvel Comics, samen met Jack Kirby en Steve Ditko. Bekende kreaties van hem zijn Spider-Man, de Fantastic Four, de X-Men, de Hulk, Daredevil, Dr. Strange en Iron Man. Maar ook vrouwelijke Superhelden!

verder vandaag
Nichelle Nichols (Amerikaanse actrice, 1932, het beste bekend als Lt. Uhura uit de originele Star Trek serie en films) en Maggie Smith (Engelse actrice, 1934)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten