Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 15 december 2016

VERJAARDAG: INE VEEN

Elke dag zijn er vele mensen jarig. Iedere dag worden talloze mensen een jaartje ouder. Allemaal van Harte Gefeliciteerd.
Onder hen ook enkele beroemd- en/of bekendheden. De mij meest aansprekende zal ik dagelijks vermelden op HET Verzameloord. Vandaag:
INE VEEN
(Nederlands fotomodel, zangeres en actrice, 1937
o.a. bekend van de film Blue Movie uit 1971)

verder vandaag
Gustave Eiffel (Franse ingenieur, 1832-1923, uiteraard bekend vanwege de Eiffeltoren in Parijs), Oscar Niemeyer (Braziliaans architekt, 1907-2012) en Don Johnson (Amerikaanse akteur, 1949, in Nederland vooral bekend van de TV-serie Miami Vice)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten